GENXSKIN ANTI-AGING CONTROL SYSTEM | ERICSON LAB

Probleem: Genetische Huidveroudering

Het eerste verouderingsproces is natuurlijk, waarvan de voortgang genetisch is bepaald. Het toont zich in een verandering van het herstel en onderhoud van de cellen, dat wordt bepaald door een genetische biologische klok.

Tijdens het verouderen van de huid verliezen de weefsels die buiten de cellen liggen structuur waardoor de volume en de vormen van het gezicht veranderen, terwijl de rimpels zich verdiepen.

De huid “ontspant”, als gevolg van het verslappen van de vetweefsels en spierweefsels die hun ondersteunende rol niet meer vervullen. Daarnaast wordt de huid minder goed bevochtigd.

Ook wordt huidveroudering veroorzaakt door een aantal omgevingsfactoren, te veel stress, zonlicht, roken en alcohol zijn allemaal factoren die invloed hebben op het verouderingsproces doordat zij leiden tot de aanmaak van giftige stoffen, genaamd “vrije radicalen”.

 

Oplossing: Cosmetische Genetica

Genxskin maakt gebruik van het volle energetische potentieel van een krachtig vernieuwend actief ingredient welke het mogelijk maakt om 14 genen die betrokken zijn bij de structuur van het bindweefsel te reactiveren.  

De wetenschappelijke experimenten van matrigenix hebben aangetoond de genen die betrokken zijn bij de verbindingen en organisatie van drie essentiële bestanddelen van het bindweefsel te stimuleren en reactiveren: collageen, elastine en hyaluronzuur.

Het actieve ingredient Matrigenics 14 G reageert direct in het hart van de cel om de “slapende genen” te herstellen. Cellen dus die gerelateerd zijn aan de verbindingen, de ontwikkeling en de organisatie van collageen, elastine en hyaluronzuur.

Belofte: Anti-Aging Effect in 14 dagen

Het stimuleren van deze verschillende specifieke gebieden op de genen van de bindweefselcellen bepaalt het juiste functioneren van de huidcellen. Hun werking vertaalt zich in een kettingreactie van processen die leiden tot de productie van ondersteunende vezels, die de vitaliteit, flexibiliteit en herstellend vermogen van de huid stimuleren. Rimpels worden gladgestreken en gevuld en de huid ziet er dynamisch en jong uit.

 

Leave your comments

Post comment as a guest

0
terms and conditions.

Comments (3)